От 1992 г. „Алта България" ЕООД предлага висококачествени хранителни продукти, захарни изделия, храни за домашни любимци и продукти за дома и личната хигиена.
Продуктовото портфолио на фирмата обхваща над 350 продукта,
под собствени търговски марки или ексклузивно представителство.

OCEAN предлага изключително висококачествени консерви риба тон, аншоа, морски деликатеси - подходящи, както за директна консумация, така и за приготвяне на различни салати, сандвич и други ястия.

OCEAN се отличават с постоянно и непроменливо качество във всяка консерва и са предпочитана марка на българския пазар вече 17 години.

Марката може да се похвали с международен сертификат за топ качество Qudal, получен чрез потебителско гласуване. Според потребителите, OCEAN “абсолютно най-високо качество на българския пазар" в категория “Консерва риба”. Moже да видите сертификата на този линк.

Dolphin safe

Интересен факт за риба тон е, че живее около делфините. Начинът на улов на туната в ОКЕАН е dolphin safe - рибата се лови с дънна мрежа, за да се предпазват от нараняване и улов делфините. Обозначено е на етикета на всеки продукт от серията.

Избери риба тон!

Риба тон е много богата на витамините В3 и В6, както и на изключително рядко срещания В12. Освен това в нея се съдържат голямо количество желязо, фосфор и магнезий, както и много протеини и почти никакви мазнини. Чудесен източник е на омега-3 мастни киселини, в нея се намират и малки количества витамин Е. Ето още няколко причини да избереш риба тон:

• Ако си на диета, туната е апетитна морска алтернатива на пилешките гърди и телешкия стек.

• Подобрява сърдечно-съдовото здраве, поради наличието на омега-3 мастни киселини и витамин В, включително и витамин В12 и ниацин. При редовна употреба понижава риска от сърдечна недостатъчност с 30%. Подобрява електричните свойства на сърдечните клетки, предпазвайки ни от фатална сърдечна аритмия.

• Само с две порции на седмица може да намалите нивата на триглицеридите и лошия холестерол в организма си.

• Регулира и контролира нормалното кръвно налягане.

Задай ни въпрос
или остави мнениеКонтакти

altabg.com; alta@altabg.com; Тел: +359 2 9515165; Факс: +359 2 9540444
Адрес: София, България, бул. "Ботевградско шосе" №247, сграда 4, ет. 1